VM Invest

back to top

Wat doen we

VM Invest is de schakel tussen een goed idee en zijn investeerder. Elke dag opnieuw gaan wij op zoek naar waardevolle investeringskansen en luisteren wij naar intelligente idee├źn.

Om de slaagkans te verhogen screenen wij het investeringsvoorstel diepgaand, alvorens wij ondernemer en investeerder met elkaar in contact brengen. Op deze manier winnen beide partijen aan geld- en tijdsbesteding. Bovendien vinden wij het belangrijk zelf overtuigd te zijn van het project.

Binnen ons internationaal netwerk van professionals brengen wij de juiste mensen samen voor specifiek advies, research en uitvoering.
En om garant te kunnen blijven staan voor kwaliteitsvolle verbintenissen, volgen wij ieder project consci├źntieus op van begin tot einde.

Onderzoeken

Onderzoeken

Begeleiden

Begeleiden

Opvolgen

Opvolgen

Afhandelen

Afhandelen

back to top

Wie zijn we ?

Van Mello Group is een internationaal netwerk van ervaren professionals die graag hun schouders onder de toekomst zetten. Samen brengen onze ervaringsdeskundigen, met elk hun eigen vakgebied, iedere opdracht naar een hoger niveau.

Onze divisies Invest, Trading, Woodworks, Metalworks en Oldtimers
kunnen rekenen op de passie en het talent van iedere vakspecialist.

Wij brengen niet alleen de juiste mensen voor u samen. Wij volgen iedere opdracht van nabij op en zorgen voor een correcte afhandeling.
Met Van Mello Group kan u zich zonder zorgen toeleggen op uw project, product of passie.

back to top

Contacteer ons

Please leave this field empty.