VM Trading

back to top

Wat doen we

VM Trading is de schakel tussen producent en consument. Op een transparante manier brengen wij uw product zo kostenefficiënt mogelijk
tot bij de eindgebruiker.

De internationale handel kent een aantal uniforme, maar ook vele specifieke voorschriften met elk zijn eigen valkuilen. Het is dan ook in uw eigen belang dat u goed begeleid wordt bij elke stap binnen de logistieke ketting.

Ons internationaal netwerk aan professionals zorgt ervoor dat wij u optimaal kunnen  ondersteunen in onder andere marktonderzoeken, prijsberekeningen, import- en exportkosten, rapporteringen, transportprijzen en –planning.

Met VM Trading kan u zich toeleggen op uw product en missie, terwijl wij alle formaliteiten voor u in goede banen leiden.

Onderzoeken

Onderzoeken

Begeleiden

Begeleiden

Opvolgen

Opvolgen

Afhandelen

Afhandelen

back to top

Wie zijn we?

Van Mello Group is een internationaal netwerk van ervaren professionals die graag hun schouders onder de toekomst zetten. Samen brengen onze ervaringsdeskundigen, met elk hun eigen vakgebied, iedere opdracht naar een hoger niveau.

Onze divisies Invest, Trading, Woodworks, Metalworks en Oldtimers
kunnen rekenen op de passie en het talent van iedere vakspecialist.

Wij brengen niet alleen de juiste mensen voor u samen. Wij volgen iedere opdracht van nabij op en zorgen voor een correcte afhandeling.
Met Van Mello Group kan u zich zonder zorgen toeleggen op uw project, product of passie.

back to top

Contacteer ons

Please leave this field empty.